Piet Filius

commando kapitein - bd
Sponsor van Stichting Jouw Verhaal

Ik heb hem voor de Mutsdas Podcast mogen interviewen.
Zijn eerste uitzending is naar Libanon. Als blauwe baret mag hij eindelijk gaan doen waarvoor hij is opgeleid.

In deze aflevering van de Grombaard Podcast hét Libanon verhaal van de toenmalige compagnie sergeant-majoor van de Charlie Compagnie: Piet Filius.

Plezier beleefd aan het luisteren naar het Libanon verhaal van Piet Filius? Laat dan blijken dat je het leuk (lees ook: interessant) hebt gevonden (klik op de leuk-knop hieronder) en mogelijk wil je dan ook deze pagina delen via de social media opties (ook via de leuk-knop).

Heb je een kort bericht voor Piet Filius? Stuur dan onze host Stefan 'n email met de betreffende tekst en hoe je als afzender getoond wilt worden en wij plaatsen je bericht op deze pagina of sturen je bericht door naar Piet.

Dit is het tweede verhaal van Piet Filius op onze website. Beluister HIER ook het Mutsdas levensverhaal van Piet.

KLIK OP PLAY-BUTTON HIERONDER OM DE YOUTUBE FOTO'S-VIDEO TE BEKIJKEN.

• Bedankt voor je verhaal via dit medium

Kees, 'die witte van 7-17'

Beste Piet.

bedankt voor je verhaal via dit medium en ik heb er van genoten.Het is altijd weer goed om iemand van onze compagnie te spreken of te horen over onze belevenissen in Assen en Libanon. Meer...

• Bedankt voor het vertellen over deze tijd

Je naamgenoot

Bedankt voor het vertellen over onze tijd bij de Charly

Ik ben er trots op deel uit gemaakt te mogen hebben van deze groep mannen. Reed je graag rond in het gebied. Nooit saai!

• Bedankt voor een fijne en leerzame tijd.

Kpl1 (R) Johan S. - post 7-2

Hoi CSM Piet,

Bedankt voor een fijne en leerzame tijd.

Gebruik sommige dingen nog steeds in burger of bij mijn Knatres peloton