Het derde leven van Kim

Donderdag, 22 juli 2021

Binnenkort brengen wij het levensverhaal van Kim. Kim de Snoo heeft een leven van voor 2018, een daarna op zijn kop gegaan leven tot 2021 en voelt zich nu ‘herboren’ te zijn.

Kim, momenteel werkzaam bij Defensie, is inmiddels ook bekend geworden door haar prachtige tekeningen die sterk gerelateerd zijn aan de doelgroep van Stichting Jouw Verhaal zoals onder andere speciale eenheden binnen Defensie en Politie.

Meer over Kim, en haar tekeningen van inspirerende mensen met bijzondere verhalen en ervaringen, gaat dus nog volgen. Houd onze website in de gaten, het levensverhaal-tot-nu zullen we plaatsen in de serie ‘SJV Specials’. Het belooft een bijzonder, mooi en inspirerend verhaal te worden waarin Kim vast ook de eerder door haar gememoreerde dankbaarheid en trots zal willen uiten.