Het Grote Ouwe Lullen Boek

En dan kom je 'zomaar' op het Internet het net verschenen 'Het Grote Ouwe Lullen Boek' tegen van, co-auteur, Frank van Hellemondt waarin dokter Frank ook nog kort terugblikt naar zijn periode bij het Korps Commandotroepen  (KCT).

In dit boek komen feiten en fabels over het ouder wordende mannenlichaam en -brein aan bod met wetenschappelijk onderbouwde antwoorden, interviews met deskundigen en, vast, herkenbare ervaringsverhalen. Leuk Frank, boek is besteld!

Nieuwsbrief Stichting Jouw Verhaal

Vind je het leuk en/of interessant om bij te blijven met het nieuws rondom de levensverhalen en ontwikkelingen aangaande de Stichting Jouw Verhaal?

Zo ja, abonneer je dan op onze periodiek, via e-mail, te brengen nieuwsbrief. We blikken dan terug naar de afgelopen periode en laten je weten wat je de komende tijd zoal van ons kan verwachten. Ik zou zeggen, doen!