Kamp van Koningsbrugge, seizoen twee

Zaterdag, 11 september 2021

De opnames van seizoen twee van de zeer populaire serie Kamp van Koningsbrugge zijn gemaakt. Ook onze, Ray Klaassens zegt daarover:

"Nog mooier, nog heftiger en nog intenser. Moed, Beleid, Trouw, Eer, Trots"

Nu nog wachten totdat dit nieuwe seizoen uitgezonden gaat worden. Kijk jij daar naar uit? Zo ja, dan kun/wil je wel alvast luisteren naar de levensverhalen van (ex-)commando's in onze Mutsdas serie. Ook het mooie levensverhaal van Ray Klaassens vind je daar, naast die van meer vijftig anderen. Veel luisterplezier.

Wil je niets missen van Stichting Jouw Verhaal? Volg ons dan ook via ons Twitter kanaal: https://twitter.com/St_JouwVerhaal