Naar 'De Gewonde Soldaat'

Vrijdag, 16 juli 2021

‘De Gewonde Soldaat’, is een vereniging voor mannen en vrouwen die lichamelijk of psychisch blijvend letsel hebben opgelopen als gevolg van inzet als militair onder buitengewone of daarmee vergelijkbare omstandigheden.

Stefan gaat vandaag het levensverhaal gesprek aan met Ymo Hartzema die voorzitter is van deze vereniging. In dat gesprek zal naast de focus op zijn eigen verhaal, waarin ook ervaringen van drie uitzendingen, ook aandacht zijn voor de vereniging.

Het levensverhaal van Ymo zullen we binnenkort brengen in de Grombaard serie van Stichting Jouw Verhaal.