Levensverhalen van hen die hebben gestreden voor vrede en veiligheid.

GROMBAARD PODCAST

Wil jij als veteraan je verhaal met mij en de rest van de wereld delen?

Neem contact op met Stefan: 06-102 560 17 |

De term grombaard kent zijn
oorsprong in de 19e eeuw.
Het is een ander woord voor veteraan,
een oudgediende.

In de Grombaard Podcast leggen we
levensverhalen vast van hen die
hebben gestreden voor vrede en veiligheid.

Grombaard Levensverhalen

Een productie van de Stichting Jouw Verhaal

Grombaard Podcast

De term grombaard kent zijn oorsprong in de 19e eeuw. Het is een ander woord voor veteraan, een oudgediende. In de Grombaard Podcast leggen we levensverhalen vast van hen die hebben gestreden voor vrede en veiligheid. Geinterviewde commando's die ook veteraan zijn staan bij de Mutsdas podcast. De vertellers en hun Grombaard podcasts staan hier in willekeurige volgorde weergegeven. In de inzet staan de vertellers van de meest recent gepubliceerde podcasts.

Klik op de PODCAST | MEER INFO knop voor de podcast en meer informatie van en over de verteller. Ga met de muis over de naam van de verteller voor een korte intro over de podcast.

Gebruik de filter-tabs hieronder om op de betreffende selectie te filteren. Uiteraard kun je ook gebruikmaken van de zoekfunctie in het menugedeelte.

Meest recente Grombaard levensverhalen

Colin Bal