SJV Specials Podcast

Op deze pagina staan de podcasts uit de serie SJV SPECIALS in volgorde, van nieuw naar eerder, weergegeven. Deze onderwerpen zijn gelieerd aan een of meer van de andere, meer specifieke, series of aan de Stichting Jouw Verhaal. In de inzet staan de vijf meest recent gepubliceerde podcasts.

Klik op de podcast play-icon play button soundcloud sjv bij betreffend onderwerp om de podcast meteen te beluisteren of klik op de meer info knop voor meer informatie van en over het onderwerp. Ga met de muis over de titel van het onderwerp voor een korte intro over de podcast.

Gebruik de filter-tabs hieronder om op de betreffende selectie te filteren. Uiteraard kun je ook gebruikmaken van de zoekfunctie in het menugedeelte.

Dennis de Kruif

Normandië Memorial Mars 2022