terugblikken met rob rademakerNaar de vijfjaarlijkse reünie, wordt door velen reikhalzend uitgekeken. Deze editie was er één geheel anders dan anders.
De naweeën van Corona, een zéér beperkte financiële startpositie, geen defilé, een voetbalstadion ipv…

In deze speciale aflevering van de Mutsdas Podcast blikken we samen met de voorzitter stichting commando reünie, de Overste Rob Rademaker, terug op 21 mei 2022.

Mocht jij een foto van jouw reunie willen delen op onze site ga dan naar: https://stichtingjouwverhaal.nl/nl/nieuws/kct-reunie-2022-was-weer-top

We treffen elkaar wederom in 2027. Luister tot die tijd naar de Mutsdas podcast: elke week een nieuw groen levensverhaal.