Skip to main content

HELP/INFO PAGINA

Op deze pagina bieden we wat informatie over hoe (onderdelen van) de website het best gebruikt kan worden, tevens laten we een aantal veel/vaker gestelde vragen met ons antwoord daarop zien.  

Veel/vaker gestelde vragen

Klik op het +-teken rechts van de vraag voor het antwoord.

Staat je vraag er (nog) niet tussen stel 'm dan via ons contactformulier.

Ik heb mogelijk ook een, voor de doelgroep, leuk en/of interessant 'levensverhaal'. Hoe kom ik in contact?

Heel herkenbaar deze vraag. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jouw verhaal. Het best neem je, vanzelfsprekend vrijblijvend, contact op met Stefan Vreugdenburg. Hij is initiafnemer en host en informeert je graag over de mogelijkheden en het proces om tot een podcast te komen. Stefan is zowel telefonisch als via e-mail te bereiken. Op een e-mail zal z.s.m. worden gereageerd en mocht Stefan zijn telefoon niet direct kunnen opnemen, spreek dan je naam en telefoonnummer in en geef kort aan waarover je wanneer het best teruggebeld wilt worden.

Stefan Vreugdenburg:

Ik draag dit initiatief een warm hart toe en wil graag een (financiële) bijdrage leveren, hoe gaat dat in zijn werk?

Dit zou geweldig zijn. Om continuiteit te verkrijgen in het vastleggen en beoogd vereeuwigd ontsluiten van de unieke en bijzondere levensverhalen zijn we als stichting afhankelijk van vrijwillige hulp en donaties om louter de onvermijdelijk te maken kosten te kunnen dekken.

Jouw bijdrage, klein of groot, is heel belangrijk voor ons (stichting en vele luisteraars van onze podcast). Dus als je iets terug kunt en wilt doen dan graag. Help jij ons om blijvend door te kunnen gaan en in de nabije toekomst meer ambities te kunnen realiseren?

Neem, vrijblijvend, contact op met de voorzitter van de stichting Jouw Verhaal: Theo Alsemgeest.

Theo is het best bereikbaar via ons contactformulier. Naar wens neemt ie graag naar jouw voorkeur telefonisch of (eerst) via e-mail contact met je op.

Is er vooraf geen contact nodig maar wil je al een donatie overmaken? Klasse!
Ons IBAN nummer: NL72 INGB 0006 2702 59
Namens de Stichting Jouw Verhaal alvast super bedankt! 

Kan ik een levensverhaal laten vertellen aan iemand kado doen?

Jazeker kun je het laten maken van een podcast met het levensverhaal van jouw/jullie opa/oma, vader/moeder, vriend(in), voorbeeld of ga zo maar door, kado doen.

Dat levensverhaal waarnaar je dus waarschijnlijk zeer benieuwd bent zal dan ongetwijfeld ook voor anderen leuk en/of interessant kunnen zijn. 

Een leuke manier dus om zo dat leuke/interessante/bijzondere verhaal uit deze persoon te krijgen en met trots te willen delen.

Uit de vele reacties weten we dat het juist de (klein)kinderen, andere verwanten, vrienden, collega's of lotgenoten zijn die graag naar de levensverhalen luisteren.

Neem contact op met Stefan Vreugdenburg.

Stefan is zowel telefonisch als via e-mail te bereiken. Op een e-mail zal z.s.m. worden gereageerd en mocht Stefan zijn telefoon niet direct kunnen opnemen, spreek dan je naam en telefoonnummer in en geef kort aan waarover je wanneer het best teruggebeld wilt worden.

Stefan Vreugdenburg:

 

Hoe kan ik mij abonneren op de podcast?

We hebben op de website van Stichting Jouw Verhaal (SJV) momenteel vier series aan podcasts; drie met levensverhalen gegroepeerd naar MUTSDAS, GROMBAARD en SOBAT en een met SJV Specials. Deze zijn via de website te beluisteren met de aangeboden 'player'. Tip! Houd bij gebruik van je smartphone deze horizontaal voor meer ruimte om de hoofdstukmarkeringen te zien en te selecteren.
website player

Je kunt je uiteraard ook abonneren op deze series via de (nu) populaire podcast providers: Apple, Google en Spotify. Kan handig zijn! Mogelijk gebruik je namelijk de dienst van (een van) deze providers al voor abonnementen op andere podcasts en kun je eenvoudig die van ons daaraan toevoegen. Om je te abonneren op de betreffende podcast serie klik je eerst op het abonneer subscribe icon icon en selecteer je daarna (een of meer van) de beschikbare podcastdienst(en).

abonneer subscribe scherm

Wil je de mogelijkheden van beluisteren en kiezen van beschikbare opties zien, op in dit geval een smartphone (iPhone), in een korte video, klik dan op de video hieronder.