Skip to main content

Commando Landmachtadjudant Ad Koevoets geëerd door het NCOLCoE

Op 16 juni 2021 is commando landmachtadjudant 'onze' Ad Koevoets geëerd met een vermelding op de International Student Hall of Fame van het Noncommissioned Officer Leadership Centre of Excellence (NCOLCoE). Hier heeft Ad, alweer een tijd terug, met succes de Sergeant Major Course (SMC) afgerond. 

De Sergeant Major Course (SMC) is in 1974 door het Amerikaanse leger geintroduceerd om onderofficieren voor te bereiden om op het hoogste niveau, (command) sergeant major, te kunnen functioneren. Voor onderofficieren die af zijn gestudeerd op de SMC, die op het hoogste niveau een adviserende rol vervullen én die significant bijdragen aan de ontwikkelingen en professionalisatie van onderofficieren is in 2006 de International Student Hall of Fame opgericht.  

Gefeliciteerd Ad, hier kun je trots op zijn! Wij zijn het op jou!

Omdat Ad al op het wenslijstje van de Stichting Jouw Verhaal, voor de Mutsdas Podcast, stond heeft Stefan meteen het contact gezocht met Ad en hopen we binnenkort o.a. ook hier meer over te horen in het levensverhaal van Ad. Ook vast weer een verhaal om naar uit te kijken en boeiend naar te luisteren vooral.