Skip to main content

GESLAAGDE INLOOPDAG COMMANDOGEMEENSCHAP

Gepubliceerd: 4 april 2023
sander de vries begunstiger van verdienste

Op zaterdag 1 april 2023 was het zover: de inloopdag voor de commandogemeenschap en andere geïnteresseerden bij ECHOS Home te Harskamp.

Dit onder het motto: Elkaar weer zien, spreken en herinneringen ophalen.

Na de jaarlijkse vergadering tussen het Dagelijks Bestuur van De Commandostichting en de Commandoverenigingen startte het dagprogramma. Presentaties over de uitbreiding van de Historische collectie en de Commando Business Club en een het levensverhaal van oud commando Rembrandt Joosten volgden.

De Stichting Fondsenwerving Commandogemeenschap, de Commando Business Club, Stefan “Mutsdas” Vreugdenburg van de Stichting Jouw verhaal/Mutsdas Podcast  en de Commando Toko gaven ook acte de precense om met de aanwezigen in gesprek te gaan en te informeren over hun bijdrage aan de Commandogemeenschap.

Tot grote verrassing van Sander de Vries is hij  – vanwege zijn jarenlange tomeloze inzet voor De Commandostichting – benoemd tot begunstiger van verdienste.  Meer dan 10 jaar coördinator van de Commandoverenigingen en  bestuurslid van de Stichting Commandoreünie  zijn een aantal voorbeelden van zijn werkzaamheden.