Skip to main content

MUTSDAS PODCAST LIVE

RAY KLAASSENS EN ZIJN ECO COMMANDANT

SAVE THE DATE

Op 3 oktober van 19:30 - 21:00 uur gaat Stefan Mutsdas LIVE het gesprek aan met Ray Klaassens en Henk Heesakkers.

Henk Heesakkers was de commandant van de Elementaire Commando Opleiding (ECO), waarin ook Ray Klaassens commando is geworden. En prachtige ontmoeting dus tussen drie markante oud-commando's en bijzondere personen en gaat dit dan vast en zeker ook een uniek en interessant gesprek worden.

JIJ KUNT OOK AANWEZIG ZIJN BIJ DIT UNIEKE GESPREK!

Publiek is namelijk van harte welkom om live dit gesprek mee te beluisteren. Voor ongeveer 100 van de aanwezigen kan dit via beschikbare koptelefoons ('op is op') voor een optimale beleving, de overigen kunnen het gesprek uiteraard ook volgen maar dan zonder een koptelefoon. Wees dus op tijd voor de optimale beleving.

Na afloop van het gesprek, en daarmee ook van de registratie van de podcast, is er gelegenheid om met Ray Klaassens op de foto te gaan en zal hij voor geinteresseerden nog een inspirerende boodschap meegeven over 'Mindset'.

We zien je dus graag bij de Mutsdas Podcast Live op 3 oktober 2022 van 19:30-21:00 uur, TOT DAN!

Dit evenement zal gehouden worden in het Atrium van Beeld & Geluid.

BEREIKBAARHEID

Het adres van Beeld & Geluid is Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum
Op oudere navigatiesystemen vind je deze lokatie op Sumatralaan 45, 1217 GP Hilversum.

Beeld & Geluid staat tegenover NS-station Hilversum Media Park.

PARKEREN

De parkeergarage van Beeld & Geluid vind je aan de achterzijde van het pand. Het tarief is € 1,50 per uur (max. dagtarief € 9,00). De garage beschikt over twee oplaadpalen voor elektrische auto's.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie bel of app Stefan Mutsdas 06-19712098

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over en eventuele wijzigingen van deze live podcast.


DUTCH MEDIA WEEK

Zo'n tweehonderd uur achter elkaar live podcasts maken: dat is het doel van de organisatie van de Dutch Media Week. Op de zevende editie van het jaarlijkse media-evenement, dat een week duurt, gaan bekende en onbekende podcastmakers dag en nacht praten over hun favoriete onderwerpen. Zo willen ze een recordpoging doen om zo lang mogelijk achter elkaar te podcasten.

GRATIS BIJ TE WONEN

De recordpoging podcasts maken start op zaterdagochtend 1 oktober en eindigt - als alles meezit - op zondagmiddag 9 oktober. Onder meer De PodBast, Vink, Televisië, Content Wars, Daar bleef je voor thuis!, Radioreizen, Boer Zoekt Podcast en nu dus ook de Mutsdas Podcast zijn live te horen vanaf diverse locaties binnen Hilversum. Overdag, maar dus ook 's nachts. Geïnteresseerden kunnen de podcasts live op locatie beluisteren. 

De live podcast van Stefan met Ray en Henk staat gepland voor maandag 3 oktober van 19:30 - 21:00 uur. Wees erbij!!

Voor details zie hierboven.

OOK OP ONZE WEBSITE:

RAY KLAASSENS


HENK HEESAKKERS

De Gooi en Eemlander