Frank van Hellemondt

83-4 | commando - dpl

Sportarts Frank van Hellemondt werd geboren in Nijmegen maar ondanks dat groeide hij op als een écht Utrechts jochie.
Beschermd opgroeiend in het Utrechtse Tuindorp weet hij zijn ouders grijze haren te bezorgen met een haperende middelbare school carrière.

stichting jouw verhaal mutsdas frank van hellemondt het grote ouwelullen boekHet Grote Ouwe Lullen BoekRoosendaal wordt gezien als de oplossing. Frank verovert zijn groene baret en maakt een bewogen parate tijd mee.

Leer in dit interview hoe een bevoorrechte maar ogenschijnlijk stuurloze jonge vent in Roosendaal arriveert, de dienst verlaat met de groene baret in zijn bagage en daarna zijn toekomst zéér gedreven weet vorm te geven.

KLIK OP PLAY-BUTTON HIERONDER OM DE YOUTUBE FOTO'S-VIDEO TE BEKIJKEN.