Skip to main content

Mark-Jan Pothoven

Binnenkort zal de Stichting Jouw Verhaal het levensverhaal van Mark-Jan Pothoven online presenteren in de Mutsdas serie. Het levensverhaal is inmiddels opgetekend en wordt momenteel technisch geoptimaliseerd t.b.v. weergave via deze website.

Dit alvast... Slechts weinigen weten dat hij, samen met zijn broer Olaf, ervoor gezorgd heeft dat daadwerkelijk dienenden die gerechtigd zijn tot het dragen baret het commandokoord kunnen dragen.

Nog even dus en we weten meer, uit het leven, van sergeant Mark-Jan, bestman van 86-6. Houd onze website hiervoor in de gaten.

Update 9 juni 2021: Het levensverhaal van Mark-Jan is online

Commandokoord

Het commandokoord is een van zwart-groen gevlochten koord dat aan elkaar gekoppeld is met een koperen klosje zoals het houten klosje bij de traditionele toggle. Het koord wordt gedragen door daadwerkelijk dienenden die gerechtigd zijn tot het dragen van de groene baret.

Nieuwsbrief Stichting Jouw Verhaal

Vind je het leuk en/of interessant om bij te blijven met het nieuws rondom de levensverhalen en ontwikkelingen aangaande de Stichting Jouw Verhaal?

Zo ja, abonneer je dan op onze periodiek, via e-mail, te brengen nieuwsbrief. We blikken dan terug naar de afgelopen periode en laten je weten wat je de komende tijd zoal van ons kan verwachten. Ik zou zeggen, doen!