Skip to main content

Weer twee boeiende levensverhalen opgetekend

Zondag, 25 juli 2021

Afgelopen vrijdag 23 juli heeft Stefan twee zowel boeiende als bijzondere levensverhalen mogen faciliteren en optekenen.

Het betreft hier de kanjers Joop Brouwer en Ad Koevoets.

Joop, die ook bekend staat als Bonen Joop, zou het credo ‘Doe maar gewoon’ uitgevonden kunnen hebben. Deze Korea veteraan die ver in de 80 is, oogt en voelt zich nog fit door, met zijn nimmer aflatende discipline, actief te blijven en zo ook zijn mentale en fysieke conditie top te houden. Joop heeft veel meegemaakt om over te vertellen en heeft ie dat gelukkig ook gedaan. En, wie weet kunnen we het recept van zijn bonensoep met jullie delen, zit daar een levenselixer in?

Ad kwam onlangs nog in het, ook ons, nieuws met het geëerd zijn voor de International Student Hall of Fame. Ad, ook oud-korpsadjudant KCT, heeft een indrukwekkende maar ook unieke loopbaan om over te verhalen. We gaan vast horen welke invloed de Groene Baret hierin heeft gehad. Ben jij ook benieuwd naar de successtory van de huidige landmachtadjudant?

Binnenkort komen beide levensverhalen in de Mutsdas serie en zijn deze te beluisteren via onze website maar ook via de podcastdiensten van Apple, Google en Spotify.