Skip to main content

Verkennend kennismakingsgesprek met Hulp voor Helden – stichting KPPR

Dinsdag, 17 januari 2023

Een delegatie van Stichting Jouw Verhaal heeft een waardevol en fijn gesprek gehad met een delegatie van Hulp voor Helden – stichting KPPR. Een verkennend kennismakingsgesprek met de intentie te bezien of we, samenwerkend, elkaar kunnen versterken in de realisatie van de eigen en gemeenschappelijke doelstellingen. 

We waren zeer verheugd met het besluit om reeds een eerste concrete stap te zetten om een van de plannen van Hulp voor Helden nader uit te werken, een uitstekende mogelijkheid om te bewijzen dat potentie kan worden omgezet in realisme. We kijken daar naar uit!

Meer info hierover zal volgen zodra beschikbaar.

Hulp voor Helden – stichting KPPR

Al bijna 150 jaar stimuleert, initieert en financiert Hulp voor Helden projecten die bijdragen aan het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront - in de vorm van concrete steun of door het bevorderen van erkenning en waardering.

 • DE HELDEN

  Dit zijn de helden van Hulp voor Helden

  De mannen en vrouwen die zich dagelijks inzetten voor one vrijheid, vrede en veiligheid - en hun thuisfront. Dat zijn onze helden.

 • PROJECTEN

  De projecten van Hulp voor Helden

  Hulp voor Helden stimuleert, initieert en financiert projecten die bijdragen aan het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront

 • HELP MEE

  Zij verdienen onze erkenning, waardering en steun.

  Onze helden kozen bewust voor een beroep in dienst van onze vrijheid. Een beroep dat vaak gepaard gaat met eenzaamheid, onbegrip en soms zelf een een traumatische ervaring.


  Onze presentatie