Skip to main content

Welke (Mutsdas) 'special' zie jij graag op onze website?

Naast het presenteren van levensverhalen in o.a. de Mutsdas podcast willen we ook gerelateerde nieuwsitems en Mutsdas 'specials' aanbieden via onze website.

De voorbereidingen hiertoe worden momenteel reeds getroffen maar laten we ons graag leiden door jullie inbreng om de meest gewenste onderwerpen te brengen in wel uiteraard een haalbare volgorde. De ene special zal meer realisatietijd vergen dan de andere.

Met een special zetten we het onderwerp centraal, verdiepen we ons in dat onderwerp en benaderen we het vanuit een breed en divers perspectief en verrijken we een en ander met feiten, meningen, verhalen en anekdotes. Een special brengen we, waar mogelijk en nodig, in de combinatie van podcasts, video's en afbeeldingen en teksten. Dus een, zeg maar, podcast ++.

Graag zie we met onderstaande 'poll' waar jullie naar uitkijken. Vink je keuze aan en druk op het knopje 'Verstuur'. Daarna zie je ook de resultaten van door anderen gemaakte keuzes. De deelname is anoniem. Alvast bedankt voor je inbreng!

Welke special zie jij graag op onze website